Sală de evenimente

Restaurant

Sală de evenimente

VĂ ASTEPTAM SA VA CONVINGETI DE PROFESIONALISMUL SERVICIILOR NOASTRE SI DE CONFORTUL DE 4 STELE PE CARE IL OFERIM.
Daca planificati un eveniment business sau cazare,Casa Muresan se va dovedi a fi gazda dumneavoastra in obtinerea succesului ,venind in intampinarea exigentelor dumneavoastra cu pachete personalizate pentru organizarea de conferinte, training-uri , intalniri de afaceri , total adaptate cerintelor dvs.Va punem la dispozitie 2 sali de conferinta de 80, respectiv 40 locuri, fiind echipate cu echipament audio-video, climatizare ,videoproiector, microfon , internet wireless,computer laptop, flip-chart si consumabile si ecran de proiectie.

ORGANIZARE NUNȚI, BOTEZURI, BANCHETE ȘI EVENIMENTE SPECIALE

NUNTI
Casa Muresan vine in intampinarea dumneavoastra in acest an cu trei tipuri de meniuri cu open bar si cu doua sali de nunti cu o capacitate de 80, respectiv 160 locuri.
Meniurile includ patru feluri de mancare si bautura in functie de pachetul ales Cadoul Casa Muresan pentru miri: Consultanta legata de orice detaliu:invitatii, cocarde, marturii, aranjamente (florale, cu baloane, etc.), fantana de ciocolata, fotografi, echipa de filmare, muzica. Reducere la cazare pentru invitati.
BOTEZURI
De asemenea la Casa Muresan Brasov puteti organiza si botez iar pentru ca acest eveniment important din viata dumneavoastra sa fie cat mai reusit va oferim diverse pachete de meniuri.
Meniul de botez este compus din trei feluri de mancare ,bautura in functie de pachetul ales ,camera bebelus , vin spumant intampinare ,tort si fructe (in functie de pachetul ales). La Casa Muresan puteti alege si urmatoarele servicii: Decoruri, aranjamente florale, candy bar, fantana de ciocolata sau sampanie, foto video, invitatii. Va putem consilia sa alegeti formatia de muzica sau DJ.

Sală de conferință

Ei sunt partenerii noștri când vine vorba despre evenimente și nunți

Imaginează-ți cum ar fi sa ai un hotel la dispozitie .
Imaginează-ți cum este sa iti gasesti rochia de mireasa perfecta , in care tu te-ai visat de mica , mireasa .
https://kira-events-brasov.ro/

Casa Muresan , iti faciliteaza toate acestea . De la sala minunata , la meniul perfect , te ajutam sa iti iei rochia visata si iti oferim un voucher de discount cadou .Noi suntem parteneri cu Kira Events care se ocupa de nunta ta in cele mai mici detalii

ro_RO
Call Now Button